Regia: Radu Popescu
Cu: Maria Obretin, Teodora Daiana Păcurar, Andrei Bibire și George Rotaru
Preț Bilet simplu: 50 lei
Ora: 8:00 pm

„Cadranul plus plus” de Radu Popescu

Marele Premiu de Dramaturgie „Valentin Nicolau” (Yorick), 2015

Regia: Radu Popescu

Scenografie: Diana Miroșu
Muzică: Alexandru Suciu
Afiș: Bogdan Tănase – Marinescu

Cu: Maria Obretin, Teodora Daiana Păcurar, Andrei Bibire și George Rotaru

Ora: 20:00(1h 45min, fără pauză)

Limita de vârstă: 14-16 ani

Ramona și Mircea sunt absolvenți de Litere. Andra este fotomodel. Nick are bani. Mircea visează să devină scriitor. Ramona vrea siguranță financiară. Andra este iubita lui Nick. Ramona și Mircea sunt căsătoriți de opt ani. Toți sunt la all-inclusive în Bulgaria, pe marginea unei piscine. Nick are o idee. Fixă. Ramona are și ea o idee. Ce-o să iasă din asta?

„Cadranul Plus Plus” este o comedie a timpului nostru. Spectacolul pune in discuție următoarea situație: cum putem să avem și BANI și TIMP la un loc? Răspunsul nu este atât de simplu, dar îl puteți afla de la Ramona…

Spectacol invitat de la Teatrul Apropo!

Proiectul ”Stagiunea DramaRO la Teatrul Apropo” din care spectacolul ”Cadranul Plus Plus” face parte este finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

PARTENERI
Your message has been sent. Thank you!
Error.

GREAT THINGS COME TO THOSE WHO SIGN UP