Regia: Bogdan Dumitrescu
Cu: Lorena Dicu, Alexandra Fieraru, Teodora Oancea, Haifa Tatu, Miruna Ușurelu, Daria Tănăsescu
Preț Bilet simplu: 60 lei
Ora: 8:00 pm
Audiență: 14+
Studentele anului III Actorie, Universitatea Pitești, clasa prof. univ. dr. Adrian Titieni și as. univ. dr. Mihai Munteniță, prezintă premiera spectacolului „Corpuri frumoase”, pe scena Teatrului Godot.
Jessie – Lorena Dicu
Nina – Alexandra Fieraru
Lisbeth – Teodora Oancea
Martha – Haifa Tatu
Sue Carol – Miruna Ușurelu
Claire – Daria Tănăsescu

 Manhattan, cea mai rece noapte a anului: șase cele mai bune prietene se grăbesc să ajungă la o petrecere.

Jessie, o tânără, care își câștigă existența scriind romane de self-help, a plănuit un baby shower, în apartamentul ei, pentru Claire, însărcinată în șapte luni. Suflate de vânt și zăpadă, femeile sosesc îmbujorate, fiecare prinsă în aventură. Nina, proprietara unui salon de manichiură și mereu în căutarea unui bărbat, sosește prima. Lisbeth, model, obsedată de iubitul ei, Steve, care a părăsit- o acum un an, ajunge a doua. Urmează Martha, agent imobiliar care are, în aparență, viața perfectă alături de Donald, logodnicul ei.  Sue Carol, o actriță/chelneriță ajunge a patra, după ce și-a părăsit iubitul, care, crede ea, a înșelat-o. Claire, muziciană, ajunge ultima, pe bicicletă, spre groaza Marthei.

Aceste femei profesioniste, „six in the city”, luptă pentru alegerile lor feministe. Scântei și ironii sunt aruncate. Viețile amoroase, secretele și prieteniile generează discuții aprinse.

Cine va câștiga – romanticii sau realiștii? Cum pot triumfa femeile care lucrează în vremuri atât de grele? În timp ce telefoanele mobile sună și ceasurile biologice se derulează înapoi, prietenii organizează o ceremonie atemporală. Iată generația urbană de „friends like family”.

PARTENERI
Your message has been sent. Thank you!
Error.

ABONARE NEWSLETTER

În fiecare săptămână primeşti pe email informații despre evenimentele Godot.