Preț Bilet simplu: 120 lei
Ora: 8:30 pm
1 iulie: SOLD OUT
Meet me at the swing ––- Programat și pe data de 15 iulie: Bilete aici
by Bucharest Jazz Orchesta & Jazz Roots Bucharest
Where feet fly and trumpets cry🎺
Dansul swing și muzica swing au fost create una pentru cealaltă. Au fost suflete pereche încă de la început și au existat dintotdeauna pentru a se inspira reciproc. 
În anii ‘20 și ‘30, muzicienii creau pentru dansatori, iar, în prezența muzicii, dansatorii începeau să creeze pentru muzicieni. 
Așa a apărut conexiunea atât de puternică între big band-urile de swing și dansatorii de lindy hop, o conexiune care făcea ca dansatorii să devină un alt instrument în muzica band-ului. Asta a deschis uși către coexistarea și bucuria generală simțită atât de artiștii de culoare, cât și de cei albi, care începeau să poată fi în aceleași săli de dans, în ciuda segregării aspre trăite de comunitatea afro americană în acea perioadă. 
De aceea, astăzi, în 2022, aduce pe scena de swing a Bucureștiului un spectacol care nu a mai fost prezentat până acum în România – un spectacol care îmbină muzica și dansul exact așa cum o făceau predecesorii noștri, pe care suntem atât de mândri să îi amintim și cinstim astăzi. Aducem împreună trompete și saxofoane, swing out-uri și tuck turn-uri deopotrivă și creăm un spectacol în care picioarele vor zbura și zburda de bucurie, iar suflătoarele vor răsuna a veselie alături de dansatori. 
Bucharest Jazz Orchestra va aduce cu grație muzica în spectacol, iar Jazz Roots Bucharest va pune amprenta dansatoare asupra evenimentului alături de trupa sa de dansatori.
Ne întâlnim cu toții pentru această manifestare artistică unică la premiera sa din 1 Iulie, pe scena Teatrului Godot. 
După ce concertul se va fi încheiat, iar publicul se va fi inspirat din energia muzicienilor și a dansatorilor, vom continua cu un afterparty. Așadar, dacă ești pasionat al swing-ului, dar nu poți ajunge la concert, sperăm să te întâlnim la after party. Trupa de muzicieni, dar și dansatorii vor coborî de pe scenă și ne vom veseli împreună pe muzica DJ-ului. 

Bilete pentru afterparty aici.

PARTENERI
Your message has been sent. Thank you!
Error.

ABONARE NEWSLETTER

În fiecare săptămână primeşti pe email informații despre evenimentele Godot.