Preț Bilet simplu: 200 lei
Ora: 7:30 pm

CAZANOI BROTHERS & DJ COSTAS IVANOV
BALKAN SOUNDS

Biletele pentru acest concert se vând doar la abonament, împreună cu concertul de la ora 20:30. Info aici

Balkan Jazz Summer Sessions este o serie de concerte organizată în weekendul 5 – 7 august la Palatul Bragadiru din București.
Scopul sesiunilor este acela de a invita muzicieni din spațiul balcanic și de a le oferii contextul favorabil prezentării proiectelor personale dar și de a implica admiratorii evenimentelor muzicale de top în procesul creativ, totul desfasurandu-se într-o atmosfera relaxată și elegantă de vară.
Artiștii sunt invitați sa colaboreze în formule inedite precum DJ Vasile alături de o parte din suflatorii Bucharest Jazz Orchestra, Asymmetronica condusă de unul dintre cei mai importanți bateristi din Bulgaria Borislav Petrov si avandu-l ca invitat pe trompetistul Sebastian Burneci, sau Frații Cazanoi care vor concerta împreuna cu DJ Costas Ivanov. Seara de duminică se va termina cu recitalul bine cunoscutei formații din Serbia Amaro Del.
Aceste colaborari sunt unice si prezentate publicului in premiera si exclusivitate urmarind combinatia perfecta între un eveniment cultural, cu muzica live de calitate și probabil cea mai buna alternativa de a petrece unul din weekendurile vacantei de vară în Bucuresti.

Cezar Cazanoi – Caval, fluier , nai, cimpoi, flaut, saxofon, ocarina, duduk;
Anatol Cazanoi – Țambal
Coatas Ivanov – DJ, Electronics

Concertul propus de formația „Frații Cazanoi” conține ritmuri si teme balkanice și prelucrari originale a temelor din spațiul Est-European.
Frații Cazanoi, ca formație, este o perpetuare firească a tradiției familiei de muzicieni din care provin frații Cezar, Anatol si Iulian Cazanoi, ei fiind a patra generație care duce mai departe această pasiune. Frații Cazanoi sunt recunoscuți pentru virtuozitatea și polivalența lor, fiind una dintre cele mai apreciate formații muzicale din România și Republica Moldova. Împreună și separat au participat la numeroase festivaluri pe toate continentele, unde s-au bucurat de succes, concertând în diverse orchestre și genuri muzicale, alături de mari artiști, ca Vladimir Cosma, Andre Rieu, Gheorghe Zamfir, Loredana Groza, Marius Preda, Mahala Rai Banda și mulți alții, reunindu-se de fiecare dată, pentru a cânta din nou împreună muzică de diferite genuri. Ultimii ani, se bucură de onoarea și privilegiul de a cânta și a-l însoți în turnee în România și în lume, pe marele Gheorghe Zamfir, bucurându-se, deasemenea de succes și apreciere.
Costas Ivanov este un muzician, compozitor, producător muzical. El este co-fondator și co-producător al duo-ului electronică „Temple Invisible” alături de Irina Bucescu.PARTENERI
Your message has been sent. Thank you!
Error.

ABONARE NEWSLETTER

În fiecare săptămână primeşti pe email informații despre evenimentele Godot.