Ora: 7:30 pm

Un eveniment excepțional cu pianista concertistă Mădălina Pașol si Ansamblul I SEDICI.

Mărțisorul este legat de tradiția de a dărui doamnelor la 1 Martie o amuletă, compusă dintr-o monedă legată cu un fir alb roșu, iar fecioarele purtau aceasta bijuterie până la sosirea cocorilor. Legătura strânsă dintre bijuterii și comorile muzicale ne duce cu gândul la epoca barocă, timp în care sărbătorile caselor regale, concertele festive aveau o mare notorietate.

Haideți să împletim bijuteriile muzicale într-o sărbătoare imperială la Palatul Bragadiru într-un concert regal oferit de celebra pianista Mădălina Pașol, alături de Ansamblul I SEDICI (Germania) format din artiști de valoare ai scenelor internaționale. Programul include bijuterii muzicale de la Anotimpurile lui Antonio Vivaldi, W. A. Mzart, Frederic Chopin și A. Piazolla.

Mădălina Pașol este un nume deja binecunoscut iubitorilor de cultură, a concertelor și festivalurilor de mare anvergură din țară și străinătate. Artista își aduce recunoașterea prin interpretările pianistice de excepție, o tehnică monumentală și momentele de neuitat de care publicul are parte la toate evenimentele create în filarmonicile și festivalurile din țară și străinătate.

Ansamblul I SEDICI este format din artiști de cel mai înalt calibru al orchestrelor noastre. Artiștii sunt instrumentiști ai Orchestrei naționale Radio și soliști de mare valoare ai scenelor românești.

PARTENERI
Your message has been sent. Thank you!
Error.

ABONARE NEWSLETTER

În fiecare săptămână primeşti pe email informații despre evenimentele Godot.