Preț Bilet simplu: 120 lei
Ora: 7:00 pm

Orchestra Simfonică București: Magia Femeii – Irina Baianț

Femeia, eterna poveste! Femeile sunt speciale. O știm cu toții. Ne gândim la ele, le iubim și admirăm. Scriitorii au scris romane și poezii despre ele. Tocmai pentru că sunt jumătatea cea mai sensibilă și frumoasă din viețile noastre, am pregătit o seară dedicată magiei muzicii pentru doamne și domnișoare deopotrivă.

Irina Baianț, vocea care a încântat mii de oameni pe scene internaționale și naționale, care vorbește cu mândrie despre puterea femeii clasice într-o lume modernă, cântă din nou alături de Orchestra Simfonică București și invitatul lor, Andrei Tudor, într-o seară de poveste, marți 8 Martie ora 19:00 la Palatul Bragadiru.

Vă invităm la un regal de muzică emoționantă, captivantă și vibrantă, exact așa cum sunteți fiecare din dumneavoastră, doamnelor!

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorința de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!. Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert.

Concertul va fi transmis și online, live, pe streamerse

PARTENERI
Your message has been sent. Thank you!
Error.

GREAT THINGS COME TO THOSE WHO SIGN UP