Preț Bilet simplu: 60 lei
Ora: 8:30 pm
MISTURA FINA

Cătălina Beța (voce) & Alexandru Olteanu (pian) with Somewhere over the rainbow

Concertul va evoca hituri din musicallurile de pe Broadway din perioada prohibiției și teme standard jazz care au intrat in istoria songbookului american, interpretate de voci marcante precum Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Nancy Wilson etc. Temele predominante vor fi speranța într-o lume mai bună și în iubire.
Catalina Beta – vocea care „îmbracă în catifea”, are o bogată activitate concertistică în București și în țară.  Activează în proiecte muzicale proprii (Nud Jazz Duo) sau ale altora (Jazzapella, Beatles’n’Jazz, muzicalul „Tarot Tales” de Mircea Tiberian etc.) şi colaborează cu muzicieni importanți din peisajul de jazz autohton. În anii recenți abordează și zona belcanto, fiind activă pe post de alto în grupări corale de prestigiu, ca de exemplu în Corul Regal, Corul Catedralei Sf Iosif, Corul Filarmonicii Ploiești.
Alexandru Olteanu a studiat compozitie jazz, la Universitatea Națională de Muzică București, si este unul dintre pianistii/muzicienii (de jazz) reprezentativi ai noii generatii . Deși pasiunea pentru improvizație l-a condus către jazz, îi place să includă în limbajul său muzical și idei din muzica clasică, în special „din dramatismul armonic al curentului romantic sau armonizări colorate și descriptive specifice impresionismului”.

Mara Halunga (voce și pandeiro) & Cauê De Marinis (chitara) with Noite Brasileira

Mara Halunga și Cauê De Marinis Project s-a născut în luna mai a anului 2018, o manifestare sinceră și autentică, aducând din Brazilia, pe lângă binecunoscuta bossa-nova, și alte exprimări mai puțin familiare, dar tradiționale, rezultând o călătorie sonoră ce a pornit cu samba din São Paulo, orașul natal al lui Cauê, trecând prin Rio de Janeiro, fiind într-o continuă căutare și extindere.Vă propunem o seară colorată, veselă, dar și ușor melancolică, trecând prin samba, MPB ( Música Popular Brasileira) și bineînțeles, bossa-nova.
PARTENERI
Your message has been sent. Thank you!
Error.

ABONARE NEWSLETTER

În fiecare săptămână primeşti pe email informații despre evenimentele Godot.