Regia: Victor Ioan Frunză
Cu: Maia Morgenstern
Preț Bilet simplu: 70 lei
Ora: 8:00 pm
𝐍𝐮 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐞𝐮 – 𝐌𝐚𝐢𝐚 𝐌𝐨𝐫𝐠𝐞𝐧𝐬𝐭𝐞𝐫𝐧
Direcția de scenă: 𝐕𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐈𝐨𝐚𝐧 𝐅𝐫𝐮𝐧𝐳𝐚̆
Scenografia: 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐆𝐫𝐚𝐧𝐝
Cu: 𝐌𝐚𝐢𝐚 𝐌𝐨𝐫𝐠𝐞𝐧𝐬𝐭𝐞𝐫𝐧
Profesoara: 𝐂𝐨𝐫𝐢𝐧𝐚 𝐁𝐚̆𝐣𝐞𝐧𝐚𝐫𝐮
Orchestra:
𝐂𝐨𝐬𝐭𝐞𝐥 𝐁𝐨𝐠𝐝𝐚𝐧 𝐋𝐢𝐟𝐬̗𝐢𝐧 (𝐚𝐜𝐨𝐫𝐝𝐞𝐨𝐧)
𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐌𝐮𝐫𝐚𝐫𝐢𝐮 (𝐩𝐢𝐚𝐧)
𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐏𝐢𝐧𝐭𝐞𝐧𝐚𝐫𝐮 (𝐜𝐥𝐚𝐫𝐢𝐧𝐞𝐭)
𝐑𝐨𝐝𝐢𝐜𝐚 𝐆𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚 (𝐯𝐢𝐨𝐚𝐫𝐚̆)
În spectacolul-confesiune NU SUNT EU, Maia Morgenstern împărtășește cu tandrețe, nostalgie și umor povești din copilărie și carieră.
Imaginea părinților, „amintirea lor veșnic binecuvântată” și lecțiile prețioase despre demnitate și onoare conturează un tablou emoționant în destinul creator al unei artiste de excepție. Timp de o oră și jumătate, însoțiți de muzica live, spectatorii vor fi purtați într-un carusel al amintirilor, confidenți de încredere pentru secrete nemărturisite, părtași ai bucuriilor mici și mari, martori ai unor situații nedrepte prin care „o elevă ce nu voia altceva decât să fie cum sunt ceilalți copii” a fost nevoită să treacă. „În ziua în care am îmbătrânit, am plâns. Un pic. Știu eu de ce. În ziua în care am îmbătrânit, am obosit un pic. Am respirat greu și m-am rezemat de un copac. Am respirat și am uitat unde am plecat. Și-am râs, nu știu de ce. A fost frumos.”
„Nu sunt eu” este o întâlnire rară, de neratat, atât pentru adulți, cât și pentru adolescenți, cărora le va rămâne în memorie multă vreme.
Este un one-woman show cu Maia Morgenstern, care aduce în fața publicului scrieri personale despre amintirile, trăirile și emoțiile ei.
Publicul descoperă omul din spatele cortinei: copilul, femeia, dar și actrița, prin acest sensibil, emoționant și comic spectacol cu și despre Maia Morgenstern.
Friends and family discount
15% discount la 4 sau 5 bilete cumparate
20% discount la 6 sau mai multe bilete cumparate
PARTENERI
Your message has been sent. Thank you!
Error.

GREAT THINGS COME TO THOSE WHO SIGN UP