Ora: 7:00 pm

P.O.V.EȘTI
Festival de storytelling

📑Formular de înscriere

✨La cererea voastră, am prelungit perioada de înscriere până la data de 23 iunie (ora 23:59).

Ești actor și îți place să spui povești? Noi îți oferim o scenă, șansa de a fi văzut de profesioniști și un premiu.

Teatrul Godot organizează cea de a doua ediție a festivalului P.O.V.EȘTI, primul festival din țară dedicat poveștilor, respectiv actorilor care își scriu propriile povești și își doresc să le prezinte și celorlați. Cu alte cuvinte, oamenilor care spun povești oamenilor.

Tema acestei ediții este: Omul, situația sau momentul care mi-au schimbat viața.

Se spune ca viața este făcută din mici momente, întâmplări, alegeri sau întâlniri care schimbă definitiv cursul istoriei personale. Frumusețea constă tocmai în potențialul fiecărei clipe de a deschide în fața noastră noi drumuri nevăzute până atunci. Așa că îi îndemnăm pe toți povestitorii curajoși să facă un exercițiu de memorie, să își ascută creioanele si să împărtășească cu noi magia clipei care le-a schimbat viața.

Se poate înscrie oricine este actor/actriță sau este student/ă la actorie, de oriunde din țară.

Poveștile trebuie trimise sub forma unui self-tape până la data de 21 iunie împreună cu numele, mențiunea statutului profesional și un număr de contact, completând formularul de înscriere. După preselecție, cei mai buni povestitori vor fi invitați să urce pe scena Teatrului Godot, pe 26 iunie, în cadrul festivalului P.O.V.ESTI. Filmarea, respectiv momentul artistic prezentat pe scenă trebuie să respecte tema ediției și să aibă o durată de maximum 5 minute.

La sfârșitul serii, juriul va înmâna celui mai talentant povestitor Marele Premiu al Festivalului P.O.V.EȘTI, în valoare de 1000 ron.

Cei care își găsesc bucuria ascultând povești mai degrabă decât spunându-le, sunt invitați să devină și ei parte din festival, ca spectatori. Accesul este gratuit, pe baza unei rezervări.

PARTENERI