P.O.V.EȘTI
Festival de storytelling. Ediția a III-a

📑Formular de înscriere

✨Cea de a III-a ediție a Festivalului P.O.V.EȘTI a fost reprogramată pentru data de 2 octombrie. Poveștile înscrise anterior rămân valabile!

Ești actor și îți place să spui povești? Noi îți oferim o scenă, șansa de a fi văzut de profesioniști și un premiu.

Teatrul Godot organizează cea de a treia ediție a festivalului P.O.V.EȘTI, primul festival din țară dedicat poveștilor, respectiv actorilor care își scriu propriile povești și își doresc să le prezinte și celorlați. Cu alte cuvinte, oamenilor care spun povești oamenilor.

Tema acestei ediții este: Ghinionul transformat în binecuvântare.

Viața însăși este o poveste țesută din mici momente – întâmplări fericite, dar și obstacole neașteptate. Cu toate astea, descoperim uneori că sub aparența unei clipe de nenoroc se ascunde o oportunitate nebănuită. Așa că îi îndemnăm pe toți povestitorii curajoși să facă un exercițiu de memorie, să apese butonul rec. si să ne convingă că ghinionul poate deveni o binecuvântare.

Se poate înscrie oricine este actor/actriță sau este student/ă la actorie, de oriunde din țară.

Poveștile trebuie trimise sub forma unui self-tape până la data de 27 septembrie  împreună cu numele, mențiunea statutului profesional și un număr de contact, completând formularul de înscriere. După preselecție, cei mai buni povestitori vor fi invitați să urce pe scena Teatrului Godot, pe 2 octombrie, în cadrul festivalului P.O.V.ESTI. Filmarea, respectiv momentul artistic prezentat pe scenă trebuie să respecte tema ediției și să aibă o durată de maximum 5 minute.

La sfârșitul serii, juriul va înmâna celui mai talentant povestitor Marele Premiu al Festivalului P.O.V.EȘTI, în valoare de 1000 ron.

Cei care își găsesc bucuria ascultând povești mai degrabă decât spunându-le, sunt invitați să devină și ei parte din festival, ca spectatori. Accesul este gratuit, pe baza unei rezervări.

PARTENERI
Your message has been sent. Thank you!
Error.

GREAT THINGS COME TO THOSE WHO SIGN UP