Preț Bilet simplu: -1 lei
Ora: 7:00 pm
𝙿.𝙾.𝚅.𝙴𝚂̗𝚃𝙸 – 𝙵𝚎𝚜𝚝𝚒𝚟𝚊𝚕 𝚍𝚎 𝚂𝚝𝚘𝚛𝚢𝚝𝚎𝚕𝚕𝚒𝚗𝚐
𝙴𝚍𝚒𝚝̗𝚒𝚊 𝙸
𝟸𝟾 & 𝟸𝟿 𝚒𝚞𝚗𝚒𝚎
𝙸𝚗𝚜𝚌𝚛𝚒𝚎𝚛𝚒 𝚙𝚊𝚗𝚊 𝚙𝚎 𝟸𝟷 𝚒𝚞𝚗𝚒𝚎
𝚃𝚎𝚊𝚝𝚛𝚞𝚕 𝙶𝚘𝚍𝚘𝚝
Ești actor și îți place să spui povești? Noi îți oferim o scenă, șansa de a fi văzut de profesioniști, o posibilă distribuire și un premiu.
Teatrul Godot organizează primul festival din țară dedicat poveștilor, respectiv actorilor care scriu povești și ar vrea să le și povestească. Cu alte cuvinte, oamenilor care spun povești oamenilor.
Am trecut printr-o perioadă de distanțare față de restul oamenilor, dar o perioadă de apropriere față de noi. Am avut timp să ne gândim mai bine la cine suntem, ce ne place să facem, ce ne frământă. Unii dintre noi au pus aceste gânduri și pe hârtie. Iar acum, Teatrul Godot vă dă ocazia să le spuneți așa cum știți voi mai bine. Adică pe scenă.
Tema festivalului, fiind prima ediție, ne-am gândit să vă provoace imaginația și memoria, așa că am numit-o: Prima dată când… Conținutul trebuie să se baze pe experiența/ experiențele voastre. Povestea poate să aibă câte pagini vreți, dar pe scenă trebuie să dureze între 5 și 7 minute.
Se poate înscrie oricine este actor/actriță sau este student/ă la actorie, de oriunde din țară.
Poveștile nu vor fi jurizate, dar vor fi auzite și ascultate de oameni profesioniști din domeniu, cum ar fi: 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐓𝐢𝐭𝐢𝐞𝐧𝐢 (actor și profesor), 𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐞 𝐑𝐞𝐦𝐞𝐬̗ (actor și director de teatru), 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐌𝐚̂𝐳𝐠𝐚̆𝐫𝐞𝐚𝐧𝐮 (regizor de teatru și director de teatru), 𝐑𝐚𝐝𝐮 𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥 (actor) 𝐬̗𝐢 𝐃𝐨𝐦𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐂𝐚̂𝐫𝐜𝐢𝐮𝐦𝐚𝐫𝐮 (director de casting).
Festivalul are loc în zilele de 28 și 29 iunie. Dacă vreți să participați în cadrul festivalului trebuie să trimiteți până pe data de 21 iunie (ora 23:59) povestea voastră la adresa de mail office@teatrulgodot.ro împreună cu numele, mențiunea dacă sunteți student/ă ori actor/actriță și un număr de telefon de contact. Se va face o preselecție din care vom alege 24 de texte, respectiv 24 de actori sau viitori actori care să se prezinte la Festival, la Teatrul Godot, în zilele de 28 și 29 iunie. Cine nu dorește să-și spună, încă, povestea poate veni doar ca spectator, intrarea fiind liberă.
Și da, va exista și un premiu. Sau mai bine zis „Marele Premiu în valoare de 1000 ron”… Dar asta nu e tot. Cel mai mare premiu va fi un spectacol la Teatrul Godot. Se vor alege experiențele care s-au transformat în cele mai creative povești, iar ele se vor transforma într-un spectacol de teatru produs de Teatrul Godot. Din care, evident, și povestitorul va fi parte din el, ca actori.
De ce să te înscrii? Adrian Titieni, cel care a venit cu inițiativa acestui festival îți spune:
🪶„𝐼̂𝑛𝑐𝑒𝑟𝑐𝑎̆𝑚 𝑠𝑎̆ 𝑐𝑟𝑒𝑎̆𝑚 𝑜 𝑝𝑙𝑎𝑡𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎̆ 𝑢𝑛𝑑𝑒 𝑡𝑎𝑙𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙, 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑙𝑖𝑔𝑒𝑛𝑡̗𝑎, 𝑐𝑟𝑒𝑎𝑡𝑖𝑣𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑠̗𝑖 𝑖𝑛𝑠𝑝𝑖𝑟𝑎𝑡̗𝑖𝑎 𝑑𝑢𝑚𝑛𝑒𝑎𝑣𝑜𝑎𝑠𝑡𝑟𝑎̆ 𝑠𝑎̆-𝑠̗𝑖 𝑔𝑎̆𝑠𝑒𝑎𝑠𝑐𝑎̆ 𝑖̂𝑚𝑝𝑙𝑖𝑛𝑖𝑟𝑒𝑎, 𝑖𝑎𝑟 𝑟𝑒𝑣𝑜𝑙𝑡𝑎 𝑎𝑟𝑡𝑖𝑠𝑡𝑖𝑐𝑎̆ 𝑠𝑎̆ 𝑟𝑒𝑎𝑑𝑢𝑐𝑎̆ 𝑝𝑙𝑢𝑠𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑣𝑎𝑙𝑜𝑎𝑟𝑒 𝑛𝑒𝑐𝑒𝑠𝑎𝑟 𝑖̂𝑛 𝑐𝑒𝑒𝑎 𝑐𝑒 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑚 𝑛𝑢𝑚𝑖 𝑎𝑟𝑡𝑎 𝑎𝑐𝑡𝑜𝑟𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑒𝑚𝑝𝑜𝑟𝑎𝑛.”
Un festival cu povești și oameni de poveste, toate de dragul de a ne spune povești.
PARTENERI
Your message has been sent. Thank you!
Error.

ABONARE NEWSLETTER

În fiecare săptămână primeşti pe email informații despre evenimentele Godot.