Regia: Laurențiu Rusescu
Cu: Oana Moșneagu, Denis Hanganu, Teodora Dincă, Alex Popa/Răzvan Mîndruță
Preț Bilet simplu: 80 lei
Ora: 8:00 pm
Audiență: 16+

(Exit)

Și atunci am plecat

Regie: Laurențiu Rusescu

Scenografie: Ana Cântăbine

Animație video: Dan Neda

Traducere: George Remeș

 

Pornind de la textul scriitoarei americane Lauren Gunderson, spectacolul (Exit) Și atunci am plecat este o comedie neagră despre speranță și prietenie, dar, mai ales, o poveste despre curajul de a redobândi controlul asupra propriei vieți. Plin de umor și emoție în acelasi timp, piesa devine un carusel de trăiri contradictorii care, odată pornit, te va face să uiți de trecerea timpului.

În rolurile principale sunt Oana Moșneagu și Denis Hanganu, doi actori tineri cu o chimie extraordinară și care nu mai au nevoie de nicio prezentare, fiind o prezență marcantă în serialele TV.  Astăzi lucrează la posturi concurente, dar acestă piesă îi aduce din nou impreună.  Distribuția de excepție este completată de Teodora Dincă, Alex Popa și Răzvan Mândruță, actori de același calibru care susțin și îmbogățesc universul artistic al spectacolului.

(Exit) Și atunci am plecat explorează relația dintre o femeie și soțul ei abuziv în momentul în care ea decide să îl părăsească. Și își propune să facă asta cu stil și într-un mod unic, alegând să îi dea acestuia o lecție înainte de a pleca. Care este lecția? O veți afla dacă veniți la spectacol. Noi vă putem spune doar că echilibrul va fi restabilit de urși.

Râdem și plângem, suntem puși pe gânduri si plecăm cu zâmbetul pe buze după un final fericit, la noua premieră  de la Teatrul Godot.

PARTENERI
Your message has been sent. Thank you!
Error.

ABONARE NEWSLETTER

În fiecare săptămână primeşti pe email informații despre evenimentele Godot.