Ora: 7:00 pm
Ioana Găină-Cojuharov-pian
Daniel-Andrei Găină-Cojuharov-tenor
Cristina Elena Popa-soprană
Irina Florea-coregrafie
Iulia Alexandra Vasile-coregrafie
Alexandru Daniel Bărbieru-coregrafie
Eduard Nanu-coregrafie

Pe data de 24 februarie, cu ocazia Dragobetelor, veți putea urmări pe scena Palatului Bragadiru Spectacolul-Recital „Te iubesc”. Este un concept complex și inedit, unic în România, care introduce auditoriul în fantastica lume a operei, operetei și a creațiilor pentru pian solo.  Prin intermediul ariilor și duetelor alese cu multă grijă, prin narațiune, prin coregrafii, video-proiecții și efecte speciale, vom trăi împreună, timp de o oră, diferitele fațete ale acestui sentiment pur.


Ioana Găină-Cojuharov a participat la numeroase masterclass-uri cu artiști precum: Ronnan O’Hanna (Anglia),Roberto Russo (Italia), Julita Przybylska-Nowak (Polonia), Dieter Flury (Austria). Este membră a Fundației “Pro-Piano-România”. A susținut concerte cu orchestrele Filarmonicii din Iași și cu Orchestra “Universitaria” a Universității Naționale de Muzică București în anii 2012, 2013, 2014. De asemenea a participat la concursuri de profil printre acestea numărându-se: 2022 Atlanta, U.S.A. – secția compoziție – Marele Premiu pentru lucrarea Suita pentru pian “Sinidisis bulgăresc”; 2021 Concursul internațional WPTA Singapore -Gold Award secțiunea pian solo și Platinum Award la secțiunea muzică de cameră; Concursul internațional Music and Stars Awards – Premiul I; Concursul internațional Napolinova, Italia – Premiul IV; Concursul internațional pentru pian Città di San Donà di Piave, Italia – Premiul III; În anul 2020 a publicat volumul intitulat Borne ale traseului pianistic în creația lui Rahmaninov, la Editura Muzicală.În anul 2021 a obținut titlul de lector universitar doctor în cadrul departamentului Canto șiArtele Spectacolului la Universitatea Națională de Muzică din București.

Daniel Andrei Găină este tenor, absolvent al studiilor de canto la Universitatea Națională de Muzică din București și doctorand în cadrul aceleași instituții. Colaborează în calitate de asistent de regie cu lect. univ. dr. Daniel-Prallea Blaga și activează la Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” din București încă din anul 2019. A interpretat roluri solistice precum Don Basilio din opera Nunta lui Figaro, Il Podestà din opera La Finta Giardiniera de Woflgang Amadeus Mozart, Don Jose din opera Carmen de Georges Bizet, Ducele de Mantova din opera Rigoletto de Giuseppe Verdi, Rică Venturiano din opera O noapte furtunoasă de Paul Constantinescu, Ionică din opera Motanul încălțat de Cornel Trăilescu, Lorenzo din opera Amorul Doctor și Hamlet din opera cu același nume de Pascal Bentoiu, Freddy din musicalul MyFair Lady, Conder din musicalul Jack, între dragoste şi nebunie de Diego Mecchi, Pepino din opereta Secretul lui Marco Polo de Francis Lopez etc. A participat la numeroase cursuri de măiestrie vocală, concursuri naționale și internaționale.

Cristina Elena Popa este artist liric la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București unde abordează rolurile solistice Cenușăreasa din musicalul cu același nume de GianPaolo Mazzoli, Pericola și Picchilio din spectacolul Povestirile lui Offenbach. Alte roluri abordate: Susanna din opera Nunta lui Figaro, Sandrina din opera La Finta Giardiniera de Wolfgang Amadeus Mozart, Gilda din opera Rigoletto de Giuseppe Verdi, Zița din opera O noapte furtunoasă de Paul Constantinescu. Activitatea sa artistică este completată și de participarea la numeroase concerte și recitaluri organizate pe scene importante din România.

PARTENERI
Your message has been sent. Thank you!
Error.

ABONARE NEWSLETTER

În fiecare săptămână primeşti pe email informații despre evenimentele Godot.