Preț Bilet simplu: 60 lei
Ora: 8:30 pm
TANGOTIC – CONCERT
Interpret: Anastasia Suru
Chitară: Jose Almar
Percuție: Ati de Chile
Tangotic, o apariție inedită în capitala unde tangoul are rădăcini adânci, alaturi de Salamandre, artiștii care își exprimă focul!
Tangotic este o idee concepută de spirit, care constituie treapta cea mai înaltă de abstractizare în reflectarea realității interioare.
Acest concept are la bază arta tangoului. Tango înseamnă prezență, conexiune, ritm.
Tangotic este un proiect muzical de Tango Nuevo ce are la bază tangoul argentinian, tangouri și romanțe românești în fuziune cu elemente jazz, rock, afro. Repertoriul este alcătuit din muzică tradițională argentiniană, romanțe și tangouri românești ale anilor 1920 – 1950, (in prima parte a concertului), incluzând structuri pe măsuri de tango, milonga și candombe specifice din Argentina, în piese precum Rița de Ioana Radu, Zaraza interpretată de Ignacio Corsini în 1929 vs Cristian Vasile,1931 și alte piese consacrate de tango argentinian. O altă față a repertoriului cuprinde tangouri originale (în a doua parte a concertului) ce își câștigă unicitatea prin abordarea abstractă a unei realității interioare, în piese precum Luna, As de treflă, Romanța celor ce se vând etc
Suntem un acord în minor cu al șaselea simț!
Suntem amestec de real și fantezie!
Recomandăm spectacolul celor ce văd prin ochi, și nu cu ochii.
Salamandre este trupa de foc ce s-a înființat în urma unei lungi si fructuoase colaborari din ultimii zece ani, intre Oana si Alex.
Jongleria cu focul nu prezinta riscuri, avem atestat in prevenirea si stingerea incendiilor.

Ne vedem acolo, unde lumea când închide ochii, cerul își aprinde stelele…

PARTENERI
Your message has been sent. Thank you!
Error.

ABONARE NEWSLETTER

În fiecare săptămână primeşti pe email informații despre evenimentele Godot.