Termeni si Conditii

Utilizarea biletelor Teatru Godot

Prin cumpararea și rezervarea biletelor disponibile prin serviciul online, rezervarea locurilor in sala se face automat in ordinea achiziționării biletelor , in limita locurilor disponibile. Toate rezervarile expira cu 15 minute inainte de ora inceperii spectacolului, in cazul neprezentarii. Teatrul Godot nu isi asuma nicio despagubire in cazul nerespectarii intervalului de timp anterior mentionat. In caz de intarziere, cumparatorii care nu respecta regula impusa de teatru isi pierd prioritatea privind asezarea in seala. Accesul acestora in sala va mai fi posibil, in mod exceptional, numai in conditiile in care vor mai exista locuri disponibile in sala.
Accesul la spectacole se va face doar dupa verificarea datelor personale. Sunt acceptate urmatoarele modalitati de validare: biletul printat primit prin e-mail sau e-mail-ul prezentat direct pe telefon sau tableta. În cazul în care nu exista posibilitatea prezentarii cu biletul electronic, este de datoria dumneavoastra sa imprimati biletul electronic in intregime, incluzand elementele de identificare (datele dumneavoastra, informatiile despre reprezentatie, numarul locurilor achizitionate, etc).
Prin achizitionarea si inchirierea de bilete pe www.teatrulgodot.ro, utilizatorii accepta sa respecte regulamentul de functionare al teatrului. Teatrul isi rezerva dreptul de a nu permite accesul acelor persoane care nu respecta regulamentul de functionare al teatrului.

Termeni generali

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.teatrulgodot.ro (denumite in continuare ‘Termeni si Conditii’) stabilesc conditiile in care orice persoana poate vizita sau utiliza serviciile disponibile pe site-ul www.teatrulgodot.ro (denumit in continuare ‘Site’) si are valoarea unei conventii incheiate intre S.C. GODOTTINO PLUS SRL (denumita in continuare ‘Teatrul Godot’),cu sediul in Bucuresti, sector 4, Strada Viorele nr. 34, Bl. 15, ap. 2, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/5761/2019 cod de inregistrare fiscala 41040355, in calitatea sa de proprietar si administrator al www.teatrulgodot.ro, o platforma online de rezervare/cumparare bilete spectacole, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze serviciile disponibile pe site.
Neacceptarea Termenilor si Conditiilor, ori a oricarei prevederi din acestea, atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea Site-ului. Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea serviciilor de rezervare/ cumpărare bilete, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre site va exprimati in mod expres consimtamantul ca Teatrul Godot sa prelucreze și sa stocheze datele cu carcater personal furnizate de utilizatori.Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Teatrul Godot va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Scopul colectarii datelor este: marketing, publicitate si servicii de comunicatii electronice. Refuzul dvs. Va conduce la imposibilitatea de a benificia de serviciile puse la dispozitie de catre Teatrul Godot. Informatiile furnizate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre Teatrul Godot.
Prin utilizarea serviciilor disponibile pe site veti primi informatii despre produsele, serviciile, ofertele si noutatile oferite de catre Teatrul Godot.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere pe care o puteți trimite prin email la: contact@teatrulgodot.ro.

Materialele si informatiile accesibile pe Site

Continutul foto, video sau text si elementele grafice de pe Site, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori apartin Teatrul Godot si reprezinta continutul Site-ului. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care este disponibil pe site si indiferent de natura lui, poate fi utilizat exclusiv in uz personal. Orice utilizare de continut de catre terte persoane altfel decât în scop personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Teatrul Godot. Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
Este permisa reproducerea în scopuri necomerciale a unor mici fragmente din artiolele publicate (max. 2 paragrafe). Este obligatorie specificarea sursei informatiilor preluate, sub urmatoarea forma: (Sursa: www.teatrulgodot.ro) sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: ‘Informatii furnizate de Teatrul Godot’. Teatrul Godot isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice entitate care incalca in orice mod aceste prevederi. Cererile de utilizare a continutului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa de e-mail: contact@teatrulgodot.ro cu specificatia ‘In atentia departamentului de comunicare’.Orice entitate care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu continutul transmisa in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod continut inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja raspunderea Teatrul Godot, ci numai raspunderea persoanelor implicate.

Cumpararea biletelor pentru spectacolele Teatrul Godot

Teatrul Godot ofera spre vanzare – bilete pentru spectacolele de teatru sau concertele pe care le gazduieste, in schimbul achitarii acestor bilete online, cu cardul bancar. Biletele achitate prin intermediul Site-ului vor fi trimise prin e-mail-ul inscris in formularul de comanda disponibil pe site de catre utilizator. Nu se vor vinde bilete persoanelor care nu fac dovada platii sau care nu completeaza corect sau complet datele personale in formularul de comanda. Teatrul Godot isi rezerva dreptul de a anula comenzile care nu contin informatii de identificare corecte pentru beneficiarii serviciilor. In functie de contractele incheiate cu partenerii Teatrul Godot, pot exista taxe suplimentare. Taxele suplimentare reprezinta costurile survenite din procesarea plăților. Rezervările sunt înregistrate in momentul confirmarii platii dumneavoastra. Teatrul Godot isi rezerva dreptul de a modifica pretul biletelor. Persoanele aflate in fluxul de achizitie de bilete vor primi o notificare la schimbare preturilor (atat crestere cat si scadere). Schimbarea preturilor biletelor nu afecteaza rezervarile facute inainte de efectuarea schimbarii. La finalizarea fiecărei comenzi se va afișa suma totala. Sumele afisate la finalizarea comenzii sunt sumele finale.

Modalitati de plata

Pentru cumpararea de bilete, Teatrul Godot accepta urmatoarele modalitati de plata: plata cu cardul bancar.

Plata cu cardul

Platile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de catre MobilPay, partenerul Teatrul Godot in procesarea platilor. Comunicatia intre client si procesatorul de plati se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informatiile dumneavoastra financiare vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plati. Teatrul Godot nu stocheaza, primeste sau proceseaza in niciun fel detaliile tranzactiilor bancare (numar card, CVV, etc).Procesarea platilor se va face doar in LEI. In cazul in care clientul are contul in alta valuta, suma va fi automat convertita in LEI, la cursul bancii din ziua respectiva.Taxele de procesare bancara a platilor sunt acoperite in totalitate de catre client.

Traficul de date

Traficul de date asociat utilizarii Site-ului se taxeaza conform planului tarifar al operatorului de telefonie mobila.

Returnarea contravalorii biletelor

Teatrul Godot nu va returna contravaloare biletelor decat in situatii exceptionale, precum anularea spectacolului. In suma returnata nu sunt incluse comisioanele percepute de catre procasatorul platii. Persoanele care achizitioneaza bilete online pot anula rezervarea efectuata in urma achizitionatii biletelor online. Pentru a beneficia de returul banilor, este necesara trimiterea unui e-mail catre contact@teatrulgodot.ro.ro cu subiectul ‘RETUR nume si data spectacol’’ impreuna cu dovada aferenta comenzii, primita prim email/sms de la procesatorul de plata, cu minim 72 de ore inainte de data si ora la care a fost programat spectacolul. Nicio cerere venita dupa termenul anterior mentionat nu va fi onorata. Teatrul Godot nu va returna contravaloarea biletelor in caz de neprezentare la ora anuntata oficial pentru inceperea spectacolului.

Limitarea raspunderii

Teatrul Godot nu este raspunzator sub nicio forma si nu poarta niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a platilor cu cardul. Teatrul Godot nu este responsabila pentru niciun fel de eroare si/sau frauda decurgând din, sau in legatura cu acest serviciu. Totodata, desi serviciile de plata sunt oferite si dirijate in totalitate si in mod independent de catre furnizorii nostri, Teatrul Godot va intreprinde toate masurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul aparitiei acestor erori si/sau fraude. Teatrul Godot va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile cat mai repede. Teatrul Godot nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni comise in furnizarea informatiilor de catre Utilizatori. Utilizatorii Siteului sunt de acord sa nu considere Teatrul Godot responsabil pentru utilizarea incorecta sau frauduloasa a Site-ului. In cazul aparitiei situatiei de forta majora, Teatrul Godot si/sau operatorii, angajatii si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Teatrul Godot, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.Utilizatorii renunta la cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului de vanzare sau rezervare bilete Teatrul Godot.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Teatrul Godot isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciile de cumparare sau rezervare bilete ori prin accesarea Site-ului. Utilizatorul este de accord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale Site-ului, in forma si cu continutul de la data accesarii.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor Site-ului si ale Teatrul Godot, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc acestea, vor fi interpretate, implementate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu aparut in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul imposibilitatii de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti sau de catre instanta judecatorasca a municipiului cel mai apropiat de locul desfasurarii spectacolului in cazul deplasarilor.

 

GDPR

 1. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările SC GODOTTINO PLUS SRL (Teatrul Godot), în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.teatrulgodot.ro denumit in continuare („Site-ul”)

 1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

II.1. Dacă sunteți client al Site-ului, Teatrul Godot  va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, date pe care le furnizați în mod direct în contextul efectuării unei rezervări sau a unei plăți prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

În cazul în care alegeți să efectuați o rezervare, înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi efectuată rezervarea. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de Teatrul Godot, iar comanda va fi ștearsă automat.

II.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Teatrul Godot va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / rezervă bilet / cumpără bilet, în măsura în care ne contactați în acest fel.

III. Scopurile și temeiurile prelucrării

III.1. Dacă sunteți client al Site-ului, Teatrul Godot prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi Teatrul Godot, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea check-inului, etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și Teatrul Godot, definit în cuprinsul Termenilor și Condițiilor http://teatrulgodot.ro/termeni-si-conditii/. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și Teatrul Godot

 • pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă Teatrul Godot în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea Teatrul Godot de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

 • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Teatrul Godot, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail conţinând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați printr-un email trimis la rezervări@teatrulgodot.ro

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Teatrul Godot de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

III.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Teatrul Godot prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Teatrul Godot, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

 • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Godot Cafa-Teatru de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

 1. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, Teatrul Godot va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina Teatrul Godot (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Teatrul Godot va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Teatrul Godot pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

 1. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Teatrul Godot poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Teatrul Godot  în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea Site-ului;
 • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către Teatrul Godot prin intermediul Site-ului;
 • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
 • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
 • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.
 1. Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

 • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Teatrul Godot, conform celor descrise în prezentul document;
 • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Teatrul Godot cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Teatrul Godot a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
 • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
 1. acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
 2. în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
 3. în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
 4. în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
 5. în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
 6. datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Teatrul Godot să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

 • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
 1. persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
 2. prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
 3. operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
 4. persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Teatrul Godot către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
  • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
  • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: rezervari@teatrulgodot.ro